Jedna dobrota na všechny povrchy?

Tekutej masakr nesoucí název Q2 Can Coat Evo (GYEON). Jednoletá keramická ochrana s využitím de facto na celý exteriér auta.

Can Coat je využitelnej primárně jako ochrana na lak, která funguje na 12 000 kilometrů či 1 rok. Extrémně jednoduchá aplikace pomocí aplikátoru na keramické ochrany. Naneseš jím Can Coat křížovými tahy a přibližně po 15-30 vteřinách vyleštíš přioženou utěrkou, popřípadě Bald Wipem (GYEON), do naprostého lesku beze šmouh.

Vzrušující vlastností právě Can Coatu je jeho univerzání využitelnost na povrchy, jako jsou: Ráfky kol, venkovní plasty, motorový prostor, koncovky výfuku, PPF a vinylové fólie a okna. Ovšem na různých částech to má jinou trvanlivost. Vzhledem k pracnosti, co se týče aplikace, a pořizovací ceně Can Coatu, je to opravdová pecka.

Před nanesením Can Coatu není, tak jak je zvykem u keramických ochran, nutnost strojního leštění. Tím pádem raději aplikuju Can Coat než tuhé vosky.

Samozřejmě je nutné připravit lak předmytím, ručním mytím, dekontaminací a odmaštěním Prepem (GYEON).

MŮJ TIP: Při stírání Can Coatu je nejlepší mít dvě utěrky – konkétně již zmíněný Bald Wipe – a jednou utěrkou setřít většinu přípravku a zbytek rozleštit druhou utěrkou. Kdyby se to dělalo pouze jednou, nasytila by se rychle přípravkem a zanechávala by šmouhy.