Displeje beze šmouh? Brnkačka!

Je potřeba si uvědomit, že displeje – hlavně na starších autech – na sobě mají ochrannou vrstvu, kterou nesmíme poškodit. Úplně zapomeň na štětce nebo kartáčky!

Pokud vydrbeš hadrem pedály, zádvěří, a pak sám sebe přistihneš s nápadem ten samej hadr vzít na displej, dej si lepáka! Poškrábal bys tím displej a průšvih by byl na světě.

Taky úplně zapomeň na jakoukoliv okenu. Obsaženým alkoholem bys mohl poleptat elektroniku a rozpily by se barvy – displej by zfialověl a to je pak na výměnu dílu.

Postupuj tak, že si vezmeš zbrusu novou mikrovláknovou utěrku. Skvělá volba je mikrovlákno od německé firmy The Collection!

Zafoukni si utěrku interiérovým detailerem Spritz (Auto Finesse) nebo Quick Finish (Koch Chemie) – stačí 2-3 foukance a krásně celý displej otři. Na první dobrou ti tam zůstanou zbytky přípravku, takže si utěrku otoč a suchou stranou displej vysuš a vylešti. Uvidíš, že to jde nádherně, protože Spritz je na tyto záležitosti opravdu numero uno.

MŮJ TIP: Před otřením displeje utěrkou si ho ofoukni (ten displej) tlakem vzduchu z kompresoru nebo si pomoz speciálním štětcem (Work Stuff), který vypadá jak štětec na aplikaci dámskýho pudru na ksicht.